Pendidikan Advent Cimindi

Ihtisar

Ngamekarkeun siswa miara anu aktip tumuwuh sarta ngahontal

Memberdayakan perjalanan peserta didik miara anu aktip tumuwuh sarta ngahontal: Foster lingkungan dimana empati thrives, resilience thrives, sarta unggal milestone kahontal ngagambarkeun komitmen urang pikeun ngabina pangwangunan holistik jeung kasuksesan hirupna.

Keunggulan akademik

Dimana dedikasi nyumponan prestasi, ngabina budaya diajar, inovasi sareng kamekaran intelektual.

Di dakuliah dunya

Teu kaleuleuwihi yen alumni urang sumebar ka sakuliah dunya jeung boga daya saing global.

“Urang satekah polah ngusahakeun pikeun ngaronjatkeun kualitas diajar jeung ngajar siswa, kalawan tujuan pikeun ngahasilkeun siswa anu panghadena anu kompetitif jeung dilengkepan ku kaparigelan anu hade”.

No Files Uploaded By #
Academic Calendar 2010 - 2014
Academic Calendar 2014 - 2018
Academic Calendar 2018 - 2022
Modul Information Technology
Mr. Gunawan. S.Pd
Health & Reform Journal
Mrs. Hilda Pangemanan. S.Pd
IT Publication

Henteu aya anu tiasa ngelehkeun Atikan anu Sae pikeun Kamajuan Kahareup Siswa

Investasi anu teu ternilai dina intelijen, karakter sareng daya tahan, mastikeun unggal lengkah ka hareup mangrupikeun léngkah pikeun kaunggulan sareng kamakmuran.

Urang datang pikeun diajar, kaluar pikeun ngahontal

Naek kapal dina lalampahan akuisisi pangaweruh jeung tumuwuhna pribadi, dimana unggal hambalan maju brings kami ngadeukeutan ka merealisasikan impian jeung aspirasi urang.

Visit our school :

Waragad Sakola & waragad

Investasi dina pendidikan, ngokolakeun potensi, sareng muka kasempetan pikeun masa depan anu langkung cerah.

Penerimaan

Muka panto pikeun kamungkinan, ngabageakeun bakat anu rupa-rupa, sareng ngawangun pamimpin anu bakal datang.
Hello 👋
Anything can we help ?