Our Facilities

Sarana Sakola Urang

Ngamajukeun pangaweruh sareng inovasi pikeun dunya anu langkung saé

Sakola urang nawiskeun fasilitas modern pikeun ningkatkeun pembelajaran. Ti ruang kelas interaktif nepi ka laboratorium well-dilengkepan sarta perpustakaan well-stocked, kami nyadiakeun lingkungan kondusif pikeun pertumbuhan akademik. Fasilitas olahraga urang ngamajukeun gaya hirup sehat.

Laboratorium Elmu

Lab sains kami gaduh alat anu pikaresepeun pikeun diajar. Guru ngabantosan urang ngalaksanakeun percobaan.

Perpustakaan

Perpustakaan urang pinuh ku buku pikeun kapentingan sadayana. Anjeun tiasa maca quietly atawa diajar di dinya.

Aula Kapel

Aula chapel urang mangrupikeun tempat anu damai pikeun ngadoa sareng ngayakeun acara. Oge pikeun kagiatan ibadah atawa acara lianna.

Unit Kesehatan Murid

Unit kasehatan urang ngabantosan murid tetep sehat. Urang gaduh pembimbing profesional pikeun ngabantosan anjeun.

Lab Komputer

Lab komputer urang gaduh komputer sareng internet pikeun ngalaksanakeun tugas sakola sareng diajar hal-hal enggal.

Imah Kaca

Rumah kaca urang mangrupikeun tempat pepelakan tumbuh sareng murid diajar. Anjeun tiasa ningali rupa pepelakan sareng diajar ngebon.

Ruang OSIS

Dewan murid jajantung kapamimpinan sakola, dimana gagasan muncul, sora ngahiji, sarta inisiatif datang ka ngawujud

Lapangan Basket

Lingkaran nyerep keteg jajantung, gairah ngadorong kinerja, sareng gawe babarengan ngangkat kaulinan ka tingkat anu langkung luhur.

Kantin

Leuwih ti saukur tempat makan, eta teh puseur interaksi sosial, tempat rasa mingle, silaturahim tumuwuh.

PACIM Dumasar kana Angka

Hirup saolah-olah anjeun bakal maot isukan. Diajar saolah-olah anjeun bakal hirup salawasna

Alumni urang ngalakukeun hal-hal anu luar biasa dimana-mana! Aranjeunna sukses dina padamelanana, ngabantosan komunitasna, sareng ngajantenkeun dunya janten tempat anu langkung sae. Rek gabung aranjeunna?

Ngalayanan dina Atikan

Siswa Lulusan

Naha Milih Urang

Naha Milih Pendidikan Advent Cimindi

Pilih urang pikeun pendidikan kualitas, kalenturan sareng kaahlian dina widang urang. Urang komitmen pikeun nyayogikeun pendidikan anu berkualitas.

Kalenturan

Kelenturan hartina bisa ngarobah atawa adaptasi gampang lamun diperlukeun. adaptable jeung kabuka-pikiran.

Kualitas

Kaunggulan dina Unggal Detil: Dimana Kualitas Nyumponan Kapuasan. Pilih Kami pikeun Kaahlian sareng Palayanan anu Teu Ditandingkeun.

Global

Nangkeup karagaman, ngabina persatuan, sareng gawe bareng nuju masa depan anu langkung cerah - eta naon wae komunitas global.

Kaahlian

Dimana pangaweruh minuhan penguasaan, muka konci potensi limitless sarta shaping arah inovasi sarta kamajuan.

Ngarojong

Pondasi kamekaran, nyayogikeun kakuatan, dorongan, sareng jaring kaamanan pikeun nyanghareupan tantangan hirup.

Sertifikasi

Bersertifikat BAN-PT A: Hiji tanda kaunggulan, ngaku lembaga akademik komitmen pikeun atikan kualitas.

Masarakat Multikultural Berprestasi Jangkung Pikeun Diajar

Ngaronjatkeun Pikiran, Ngagungkeun Budaya: Komunitas Multikultural Gairah Dedicated Pikeun Ngahontal Kaunggulan Ngaliwatan Diajar sareng Kolaborasi
Anything can we help ?